Tanah Marah

Güneybatı, Bramley
Tanah Marah Genel
Tanah Marah Genel
Tanah Marah Genel
Tanah Marah Öne Çıkan Resim
Tanah Marah İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Tanah Marah
331 Tanah Marah Road Güneybatı, Bramley

Bramley bölgesindeki Tanah Marah misafirlere göl üzerinde, Brewhouse Margaret River İçki Fabrikası ve Candy Cow ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu kabin Bramley National Park ile 5,6 mi (9 km) ve Jahroc Gallerisi ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve DVD oynatıcı vardır.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık tenis kortları veya 24 saat açık spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu kabinde misafirlere atari salonu/oyun odası, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Bramley bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kabin misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dağ Evi, Engellilere Uygun, Göl Manzaralı
Superior
Superior Dağ Evi, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x