Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz

Malezya Yarımadası, Cyberjaya
Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz Genel
Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz Genel
Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz Öne Çıkan Resim
Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz Dış Mekan
Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz
G-02, Ground Floor, Primera Suite Block 3520, Jalan Teknokrat 6 Malezya Yarımadası, Cyberjaya

Cyberjaya bölgesindeki Tan'Yaa Hotel by Ri-Yaz misafirlere iş merkezinde, Multimedya Üniversitesi Cyberjaya Kampüsü ve DPULZE Alışveriş Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bukit Jalil Ulusal Stadyumu ile 15 mi (24,1 km) ve Sunway Pyramid Mall ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

The Simple Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Oda, Küçük Mutfak (Deluxe)
Room
Süit
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x