Tamarind Holiday and conference Resort

Kariba
Tamarind Holiday and conference Resort Genel
Tamarind Holiday and conference Resort Genel
Tamarind Holiday and conference Resort Genel
Tamarind Holiday and conference Resort Öne Çıkan Resim
Tamarind Holiday and conference Resort Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Tamarind Holiday and conference Resort
784 Baobab Ridge , Kariba

Tamarind Holiday and conference Resort konaklamanızda Kariba bölgesinde, Lake Kariba ile 0,1 km (0,1 mi) ve Kariba Barajı ile 12,8 km (8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Siavonga Çarşısı ile 20,4 km (12,7 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 25 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dağ Evi
Room
Senior Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x