Tam Hong Phuc Homestay Hoi An

Son Phong
Tam Hong Phuc Homestay Hoi An Genel
Tam Hong Phuc Homestay Hoi An Öne Çıkan Resim
Tam Hong Phuc Homestay Hoi An İç Mekan
Tam Hong Phuc Homestay Hoi An Kahvaltı
Tam Hong Phuc Homestay Hoi An Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Tam Hong Phuc Homestay Hoi An
7/14 Thai Phien , Son Phong

Tam Hong Phuc Homestay Hoi An misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Müzesi ve Tran Aile Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel My Khe Plajı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Tam Hong Phuc Homestay Hoi An misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda, Balkon (Deluxe)
Family
Family Oda, Balkon (Grand Suite)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x