Tam Coc Sunrise Homestay

Kuzey Vietnam, Hoa Lu
Tam Coc Sunrise Homestay Genel
Tam Coc Sunrise Homestay Öne Çıkan Resim
Tam Coc Sunrise Homestay Dış Mekan
Tam Coc Sunrise Homestay Dış Mekan
Tam Coc Sunrise Homestay Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Tam Coc Sunrise Homestay
Doi 2, Van Lam Ninh Hai Kuzey Vietnam, Hoa Lu

Hoa Lu bölgesindeki Tam Coc Sunrise Homestay misafirlere kırsal bölgede, Tam Coc Bich Dong ve Trang An Manzaralı Doğa Bölgesi Kompleksi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Thai Vi Tapınağı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Múa Mağarası ile 4,6 km (2,9 mil) mesafede.

Tam Coc Sunrise Homestay misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Family
Family Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x