Talos Hotel Apartments

Daratsos
Talos Hotel Apartments Genel
Talos Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Talos Hotel Apartments Dış Mekan
Talos Hotel Apartments Dış Mekan
Talos Hotel Apartments Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Talos Hotel Apartments
Drakonianou Street, Agii Apostoli , Daratsos

Hanya bölgesindeki Talos Hotel Apartments misafirlere plaj yakınında, Agioi Apostoloi Plajı ile Sunset Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Agia Marinası Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Nea Chora Plajı ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Talos Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x