Talbot Hotel

Batı İrlanda, Belmullet
Talbot Hotel Genel
Talbot Hotel Genel
Talbot Hotel Genel
Talbot Hotel Genel
Talbot Hotel Genel
Image More +50 fotoğraf
Talbot Hotel
Barrack St Batı İrlanda, Belmullet

Belmullet bölgesindeki Talbot Hotel konaklamanızda, Blacksod Bay ve Gateway Leisureplex ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Inishkea North Early Monastery ile 4 mi (6,5 km) ve Carne Golf Links ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x