Takolaburi Cultural Resort

Güney Tayland, Khuekkhak
Takolaburi Cultural Resort Genel
Takolaburi Cultural Resort Genel
Takolaburi Cultural Resort Genel
Takolaburi Cultural Resort Genel
Takolaburi Cultural Resort Genel
Image More +92 fotoğraf
Takolaburi Cultural Resort
46 Moo 2, Pakarang Beach Güney Tayland, Khuekkhak

Takolaburi Cultural Resort konaklamanızda Takua Pa bölgesinde, plaj yakınında, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Laem Pakarang Plajı ile 2,3 km ve Khao Lak–Lam Ru National Park ile 12,3 km mesafede.

The Jedi Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 99 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Suite Villa
Family
Family Pool Access Villas
Family
Family Pool Suite Villa
Room
Deluxe Room
Room
Junior Pool Access Villas
Room
Honeymoon Suite Pool Villas
Room
Honeymoon Pool Access Villas

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x