Takinoyu Hotel

Tohoku, Tendo
Takinoyu Hotel Öne Çıkan Resim
Takinoyu Hotel Dış Mekan
Takinoyu Hotel İç Mekan
Takinoyu Hotel Kahvaltı
Takinoyu Hotel Yerinde Yemek
Image More +71 fotoğraf
Takinoyu Hotel
1-1-30 Kamatahoncho Tohoku, Tendo

Tendo bölgesindeki Takinoyu Hotel size Tendo Japon Kaplıcası yakınında ve Hiroshige Sanat Müzesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu ryokan otel Tendo Parkı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Wakamaysu-ji Tapınağı ile 5,2 km (3,2 mil) mesafede.

KURAZEN yemek servisi için ideal, bu ryokan otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca ve karaoke bulunmaktadır. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı (with Tatami area and Open Air Bath)
Luxury
Luxury Oda, 2 Yatak Odası, Küvet
Room
Standard Oda, Şehir Manzaralı (Japanese Style)
Room
Standard Oda, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet
Room
Standard Oda, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Küvet, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x