Takefue

Kyushu, Minamioguni
Takefue Genel
Takefue Genel
Takefue Öne Çıkan Resim
Takefue İç Mekan
Takefue Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Takefue
5725-1 Manganji Kyushu, Minamioguni

Minamioguni bölgesindeki Takefue konaklamanızda Aso Kuju Ulusal Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Meotodaki Şelalesi ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Hiranodai Kogen Observation Deck ile 2,7 mi (4,4 km) ve Sky Park Azamidai Gözlemevi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 52-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Kokyuan Natural Stay Plan)
Room
Oda (Sayo Natural Stay Plan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x