Takamatsu Century Hotel

Dongguan, Takamatsu
Takamatsu Century Hotel Öne Çıkan Resim
Takamatsu Century Hotel Dış Mekan
Takamatsu Century Hotel Dış Mekan
Takamatsu Century Hotel Kahvaltı
Takamatsu Century Hotel Kahvaltı
Image More +6 fotoğraf
Takamatsu Century Hotel
1-4-19 Nishikimachi Dongguan, Takamatsu

Takamatsu Century Hotel misafirlere Takamatsu merkezinde, Kokenji Tapınağı ve Takamatsu Marugamemachi Alışveriş Caddesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Setonaikai Ulusal Parkı ile 0,7 mi (1 km) ve Takamatsu Kent Sanat Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoranı レストラン akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

127 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x