Taj Usha Kiran Palace Hotel

Gwalior
Taj Usha Kiran Palace Hotel Genel
Taj Usha Kiran Palace Hotel Genel
Taj Usha Kiran Palace Hotel Genel
Taj Usha Kiran Palace Hotel Genel
Taj Usha Kiran Palace Hotel Genel
Image More +38 fotoğraf
Taj Usha Kiran Palace Hotel
Jayendraganj Lashkar , Gwalior

Taj Usha Kiran Palace Hotel misafirlere Gwalior merkezinde, Jai Vilas Sarayı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede ve Suraj Kund ile 2 mi (3,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Gurudwara Data Bandi Chhod ile 2,1 mi (3,4 km) ve Sas Bahu Temple ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Silver Saloon restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Gwalior bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2300 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Royal Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Manzaralı
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Çadır (with Sitout)
Room
Presidential Süit, 2 Yatak Odası
Room
Palace Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x