Taj Lake Palace

Kuzey Hindistan, Udaipur
Taj Lake Palace Genel
Taj Lake Palace Genel
Taj Lake Palace Genel
Taj Lake Palace Genel
Taj Lake Palace Genel
Image More +76 fotoğraf
Taj Lake Palace
Lake Pichola P.O. Box 5 Kuzey Hindistan, Udaipur

Taj Lake Palace misafirlere Udaipur merkezinde, Pichola Gölü yakınında ve Gangaur Ghat ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Şehir Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Vintage Collection of Classic Cars ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Neel Kamal ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 83 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Udaipur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2486 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Palace
Palace Room, Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Palace
Palace Room, 2 Tek Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Grand
Grand Süit, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı (Grand Presidential)
Room
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı (No Lake View)
Room
Royal Süit, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı (1 Bedroom)
Room
Grand Süit, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı (Grand Royal)
Room
Luxury Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı (No Lake View)
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı (Historical)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x