Taj Aravali Resort & Spa

Kuzey Hindistan, Udaipur
Taj Aravali Resort & Spa Genel
Taj Aravali Resort & Spa Genel
Taj Aravali Resort & Spa Genel
Taj Aravali Resort & Spa Genel
Taj Aravali Resort & Spa Genel
Image More +56 fotoğraf
Taj Aravali Resort & Spa
1, Kheemach Kheda, Bhujra, Girwa, near Kodiyat Forest Chowki Kuzey Hindistan, Udaipur

Udaipur bölgesindeki Taj Aravali Resort & Spa misafirlere tarihi bölgede, SajjanGarh Biological Park Hayvanat Bahçesi ve Rajiv Gandhi Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pichola Gölü ile 4,4 mi (7 km) ve Şehir Sarayı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 176 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Udaipur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5300 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası, Manzaralı
Luxury
Luxury Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı (Panorama View)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı (Panorama View)
Room
Premium Süit, Tepe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Traditional Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (With Garden And Sit-Out)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (With Garden And Sit-Out)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x