Taitung Cheng B&B

Beinan
Taitung Cheng B&B Öne Çıkan Resim
Taitung Cheng B&B Dış Mekan
Taitung Cheng B&B Dış Mekan
Taitung Cheng B&B Banyo Tipleri
Taitung Cheng B&B Banyo Tipleri
Image More +29 fotoğraf
Taitung Cheng B&B
No.5, Ln. 53, Longquan Rd. , Beinan

Beinan bölgesindeki Taitung Cheng B&B konaklamanızda, Jhihbin Kaplıcaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Jhihben National Forest Recreation Area ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tiehuacun ile 12,4 mi (19,9 km) ve Ulusal Taitung Üniversitesi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Cheng Xin)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Cheng Yi)
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda (Cheng Zhi)
Room
Dört Kişilik Oda (Cheng Pu)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x