Tagadert Lodge

Al Haouz, Oumnass
Tagadert Lodge Genel
Tagadert Lodge Öne Çıkan Resim
Tagadert Lodge Dış Mekan
Tagadert Lodge Dış Mekan
Tagadert Lodge Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Tagadert Lodge
Douar Tagadert El Kadi Kms 24 Route Amizmiz Al Haouz, Oumnass

Tagadert Lodge misafirlere Tameslouht (Oumnass) bölgesinde, Lalla Takerkoust Gölü ve Takerkoust Barajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 17,3 mi (27,8 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 17,7 mi (28,5 km) mesafede.

Table d'hôtes Tagadert Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Triple
Triple room Superior-Ensuite with Bath & Patio
Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda, Özel Banyo (Countryside view)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x