Table Rock Jungle Lodge

San Ignacio
Table Rock Jungle Lodge Genel
Table Rock Jungle Lodge Genel
Table Rock Jungle Lodge Genel
Table Rock Jungle Lodge Genel
Table Rock Jungle Lodge Genel
Image More +60 fotoğraf
Table Rock Jungle Lodge
On the River In the Jungle Mile 5 Cristo Rey Road , San Ignacio

Table Rock Jungle Lodge konaklamanızda San Ignacio bölgesinde, San Ignacio Pazarı ile 8,4 km (5,2 mi) ve Cahal Pech Maya Harabeleri ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Xunantunich ile 20,9 km (13 mi) ve Barton Creek Mağarası Koruma Alanı ile 21,5 km (13,4 mi) mesafede.

Table Rock Jungle Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Kulübe, Nehir Manzaralı
Room
Superior Oda, Tepe Manzaralı
Room
Kulübe, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x