Symphony Of The Seas

Ilfracombe
Symphony Of The Seas Genel
Symphony Of The Seas Öne Çıkan Resim
Symphony Of The Seas Dış Mekan
Symphony Of The Seas Dış Mekan
Symphony Of The Seas Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Symphony Of The Seas
4 The Promenade , Ilfracombe

Symphony Of The Seas misafirlere Ilfracombe bölgesinde, plaj yakınında, Wildersmouth Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ilfracombe Limanı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Exmoor Ulusal Parkı ile 9 mi (14,5 km) ve Verity Heykeli ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x