Sylvia Park House

Mount Wellington
Sylvia Park House Genel
Sylvia Park House Öne Çıkan Resim
Sylvia Park House Yerinde Yemek
Sylvia Park House Oda Düzeni
Sylvia Park House Oda Düzeni
Image More +5 fotoğraf
Sylvia Park House
5/89 Waipuna Road Mount Wellington , Mount Wellington

Sylvia Park House misafirlere Auckland (Mount Wellington) bölgesinde, Sylvia Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Mt. Smart Stadyumu ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sky Tower ile 8,6 mi (13,8 km) ve Eden Parkı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Sylvia Park Mall yemek servisi için ideal, bu pansiyonda, 5 restoran ve 6 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Apart Daire
Superior
Superior Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x