Sydney Olympic Park Apartment

Greater Western Sidney, Sidney Olimpiyat Parkı
Sydney Olympic Park Apartment Öne Çıkan Resim
Sydney Olympic Park Apartment Dış Mekan
Sydney Olympic Park Apartment Dış Mekan
Sydney Olympic Park Apartment Dış Mekan
Sydney Olympic Park Apartment İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sydney Olympic Park Apartment
1 Australia Ave Greater Western Sidney, Sidney Olimpiyat Parkı

Sydney Olympic Park Apartment misafirlere Sydney (Sidney Olimpiyat Parkı) bölgesinde, Sydney Uluslararası Su Aktiviteleri Merkezi ve Sydney Showground ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Star Casino ile 9,1 mi (14,6 km) ve Circular Rıhtımı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Thai Pallate yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x