Swisstouches Hotel Xian

Yanta Qu
Swisstouches Hotel Xian Genel
Swisstouches Hotel Xian Öne Çıkan Resim
Swisstouches Hotel Xian Kahvaltı
Swisstouches Hotel Xian Yerinde Yemek
Swisstouches Hotel Xian Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Swisstouches Hotel Xian
No.10 Tuan Jie South Road Gao Xin District , Yanta Qu

Swisstouches Hotel Xian misafirlere Xi'an (Yanta Qu) bölgesinde, Yongyang Park ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Shaanxi Swimming and Diving Stadium ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel WangXiJing YiShu ChenLieGuan ile 1,9 mi (3,1 km) ve Muta Temple Relics Park ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 326 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x