Swiss Inn Resort El Arish

Sinai Peninsula, Al Arish
Swiss Inn Resort El Arish Genel
Swiss Inn Resort El Arish Genel
Swiss Inn Resort El Arish Genel
Swiss Inn Resort El Arish Genel
Swiss Inn Resort El Arish Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Swiss Inn Resort El Arish
El Arish Sinai Peninsula, Al Arish

Al Arish bölgesindeki Swiss Inn Resort El Arish konaklamanızda Al Arish Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Al-Arish Museum ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sinai Heritage Museum ile 2,1 mi (3,4 km) ve Bedouin Market ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

El Khaima yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için buzdolabı olan 216 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x