Sweety Resort

Orta Tayland, Bang Phli
Sweety Resort Öne Çıkan Resim
Sweety Resort Dış Mekan
Sweety Resort Dış Mekan
Sweety Resort Dış Mekan
Sweety Resort İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Sweety Resort
888/888 Moo 14, Soi Mu Ban Ananda Beach Bang Na-Trat road 10.5 km Orta Tayland, Bang Phli

Sweety Resort misafirlere Bang Phli bölgesinde, golf sahasına yakın ve Market Village Suvarnabhumi Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Lumphini Parkı ile 16,5 mi (26,5 km) ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 17,4 mi (27,9 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 5.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda ( VIP 2F)
Room
Standard Oda
Room
Signature Oda ( VIP 1F)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x