SweetMay Jeju Hotel

Jeju Adası, Daeryun-dong
SweetMay Jeju Hotel Genel
SweetMay Jeju Hotel Öne Çıkan Resim
SweetMay Jeju Hotel Kahvaltı
SweetMay Jeju Hotel Yerinde Yemek
SweetMay Jeju Hotel Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
SweetMay Jeju Hotel
9-1, Gimjeongmunhwa-Ro 27 Beon-Gil Jeju Adası, Daeryun-dong

SweetMay Jeju Hotel misafirlere Seogwipo merkezinde, Seri World ve Jeju Waterworld ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jeju Shinhwa World ile 14,9 mi (23,9 km) ve Seogwipo Maeil Olle Pazarı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

SweetMay Jeju Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

172 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Family Room Ocean
Superior
Superior Family Room City
Superior
Superior Family Room City (Bath)
SweetMay
SweetMay Triple Room
Room
Deluxe Family Room Ocean
Room
Deluxe Family Room City
Room
Deluxe Family Room City (Bath)
Room
Deluxe King Ocean
Room
SweetMay Family Double Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x