Swakopmund Backpackers

Swakopmund Center
Swakopmund Backpackers Genel
Swakopmund Backpackers Genel
Swakopmund Backpackers Genel
Swakopmund Backpackers Genel
Swakopmund Backpackers Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Swakopmund Backpackers
Swakop Street , Swakopmund Center

Swakopmund Backpackers misafirlere Swakopmund bölgesinde, plaj yakınında, Ulusal Deniz Akvaryumu ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Alte Kaserne ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Hohenzollernhaus ile 0,3 mi (0,5 km) ve Hohenzollern Building ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

5 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda (Donkey Bay)
Basic
Basic Dört Kişilik Oda (Moon Valley)
City
City Dört Kişilik Oda (Cape Cross)
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak (Spitzkoppe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x