Sveas Hotel

Rodos Şehri
Sveas Hotel Öne Çıkan Resim
Sveas Hotel Dış Mekan
Sveas Hotel Dış Mekan
Sveas Hotel Dış Mekan
Sveas Hotel Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Sveas Hotel
51 Nikiforou Mandilara , Rodos Şehri

Rodos bölgesindeki Sveas Hotel konaklamanızda, Ege Adaları ve Akti Miaouli Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rodos Limanı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Faliraki Su Parkı ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Restoranda Sveas Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x