Susana Balbo Winemaker's House

Mendoza Şarap Bölgesi, Chacras de Coria
Susana Balbo Winemaker's House Genel
Susana Balbo Winemaker's House Genel
Susana Balbo Winemaker's House Genel
Susana Balbo Winemaker's House Öne Çıkan Resim
Susana Balbo Winemaker's House Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Susana Balbo Winemaker's House
Viamonte 5022 Mendoza Şarap Bölgesi, Chacras de Coria

Susana Balbo Winemaker's House konaklamanızda Chacras de Coria bölgesinde, General San Martin Parkı ile 12,6 km (7,8 mi) ve İspanya Meydanı ile 17,5 km (10,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Plaza Italia ile 18,1 km ve Bağımsızlık Meydanı ile 18,2 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit, Sauna (SPA SUITE SAUNA)
Stüdyo
Stüdyo Süit (SPA SUITE)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x