Surfviken

West Coast, Bohuslan
Surfviken Genel
Surfviken Genel
Surfviken Genel
Surfviken Genel
Surfviken Genel
Image More +32 fotoğraf
Surfviken
Tollenäs 102 West Coast, Bohuslan

Surfviken misafirlere Stenungsund bölgesinde, plajda, Nya Ullevi Stadyumu ile 27,9 mi (44,9 km) mesafede ve Scandinavium ile 28,2 mi (45,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Nordstan Alışveriş Merkezi ile 28,4 mi (45,7 km) ve Universeum ile 29,7 mi (47,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere yazıcı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Çadır
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x