Surfers Beach Resort 2

South East Queensland, Surfers Paradise
Surfers Beach Resort 2 Öne Çıkan Resim
Surfers Beach Resort 2 Dış Mekan
Surfers Beach Resort 2 Dış Mekan
Surfers Beach Resort 2 Dış Mekan
Surfers Beach Resort 2 Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Surfers Beach Resort 2
193-197 Surf Parade South East Queensland, Surfers Paradise

Surfers Beach Resort 2 misafirlere Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesinde, Broadbeach Beach ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Broadbeach Bowls Club Spor Kompleksi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire The Star Gold Coast ile 1,1 mi (1,7 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Min 1 Night)
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x