Surf Safari Morocco

Agadir-ıda Ou Tanane, Tamraght
Surf Safari Morocco Genel
Surf Safari Morocco Genel
Surf Safari Morocco Öne Çıkan Resim
Surf Safari Morocco Dış Mekan
Surf Safari Morocco Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Surf Safari Morocco
HAY ZGOUMI Agadir-ıda Ou Tanane, Tamraght

Surf Safari Morocco misafirlere Aourir bölgesinde, plaj yakınında ve Golf Tazegzout ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Agadir Plajı) ile 8 mi (12,9 km) ve Agadir Marina ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirler hostelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Stüdyo
Gallery
Gallery Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak, Havuz Manzaralı (3 bunk beds)
Gallery
Gallery Ortak Ranzalı Oda, Havuz Manzaralı (2 Bunk Beds)
Room
Gallery Ortak Ranzalı Oda, Havuz Manzaralı (Two Bunk Beds)
Room
Standard Stüdyo
Room
Gallery Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x