surf house

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo
surf house Genel
surf house Genel
surf house Öne Çıkan Resim
surf house Dış Mekan
surf house İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
surf house
Avenida Central Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo

Surf house misafirlere Tamarindo bölgesinde, eğlence bölgesinde, Tamarindo Plajı ve Nicoya Yarımadası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Flamingo Plajı ile 14,4 mi (23,1 km) ve Hacienda Pinilla Golf Sahası ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x