Sureena Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Sureena Hotel Öne Çıkan Resim
Sureena Hotel İç Mekan
Sureena Hotel İç Mekan
Sureena Hotel Yerinde Yemek
Sureena Hotel Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Sureena Hotel
183/11 Soi Pattaya 13/2 Beach Road Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Sureena Hotel size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jomtien Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Exclusive İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Exclusive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x