Supreme Hotel & Spa

Central Albania, Qerret
Supreme Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Supreme Hotel & Spa Dış Mekan
Supreme Hotel & Spa Dış Mekan
Supreme Hotel & Spa Kahvaltı
Supreme Hotel & Spa Yerinde Yemek
Image More +84 fotoğraf
Supreme Hotel & Spa
Rruga Besa, Qerret Central Albania, Qerret

Golem bölgesindeki Supreme Hotel & Spa konaklamanızda, Bizans Pazarı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Saint Pavel ve Saint Ast Ortodoks Kilisesi ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Aleksandër Moisiu Müze Evi ile 11,6 mi (18,7 km) ve Fatih Camii ile 11,6 mi (18,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

121 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x