Super 8 By Wyndham Manzanillo

Pepillo Salcedo
Super 8 By Wyndham Manzanillo Genel
Super 8 By Wyndham Manzanillo Genel
Super 8 By Wyndham Manzanillo Genel
Super 8 By Wyndham Manzanillo Genel
Super 8 By Wyndham Manzanillo Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Super 8 By Wyndham Manzanillo
Copey-Pepillo Salcedo Road Km. 1,6 , Pepillo Salcedo

Pepillo Salcedo bölgesindeki Super 8 By Wyndham Manzanillo konaklamanızda, Monte Cristi Milli Parkı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Parque Central ile 12,5 mi (20,1 km) ve San Fernando Bölgesi ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Restaurante yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Pepillo Salcedo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Roll-In Shower)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x