Sunz En Coron Resort

Coron
Sunz En Coron Resort Genel
Sunz En Coron Resort Öne Çıkan Resim
Sunz En Coron Resort Dış Mekan
Sunz En Coron Resort Dış Mekan
Sunz En Coron Resort İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Sunz En Coron Resort
Barangay Poblacion 6 , Coron

Coron bölgesindeki Sunz En Coron Resort misafirlere tarihi bölgede, Coron Central Plaza ve Iglesia ni Cristo 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bayside Plaza ile 1,1 mi (1,8 km) ve San Agustin Parish Church ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Sunz En Coron Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x