Sunway Pyramid Hotel

Malezya Yarımadası, Bandar Sunway
Sunway Pyramid Hotel Genel
Sunway Pyramid Hotel Genel
Sunway Pyramid Hotel Genel
Sunway Pyramid Hotel Genel
Sunway Pyramid Hotel Genel
Image More +24 fotoğraf
Sunway Pyramid Hotel
Persiaran Lagoon Bandar Sunway Malezya Yarımadası, Bandar Sunway

Sunway Pyramid Hotel size Petaling Jaya (Bandar Sunway) bölgesinde, Sunway Pyramid Mall ve Sunway Pyramid Kongre Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mid Valley Mega Alışveriş Merkezi ile 8,1 mi (13,1 km) ve Bukit Jalil Ulusal Stadyumu ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 564 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Stüdyo
Room
Deluxe Oda (Staycation)
Room
Executive Club Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x