Sunstar Hotel Brissago

Upper Ticino, Brissago
Sunstar Hotel Brissago Genel
Sunstar Hotel Brissago Genel
Sunstar Hotel Brissago Genel
Sunstar Hotel Brissago Genel
Sunstar Hotel Brissago Genel
Image More +36 fotoğraf
Sunstar Hotel Brissago
Via Gabbietta Upper Ticino, Brissago

Brissago bölgesindeki Sunstar Hotel Brissago misafirlere göl üzerinde, Brissago Adaları ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Parco Nazionale del Locarnese ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza Grande ile 6 mi (9,7 km) ve Fondazione Monte Verita ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Caesar, Sunstar Hotel Brissago misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

32 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 100-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Suite Classic
Junior
Junior Suite Lago Ost
Junior
Junior Suite Lago South
Süit
Süit
Suite
Suite Attika

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x