Sunshine Resort Pokhara

Gandaki Zone, Pokhara
Sunshine Resort Pokhara Genel
Sunshine Resort Pokhara Öne Çıkan Resim
Sunshine Resort Pokhara Dış Mekan
Sunshine Resort Pokhara İç Mekan
Sunshine Resort Pokhara İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Sunshine Resort Pokhara
Nirmal Pokhari Gandaki Zone, Pokhara

Sunshine Resort Pokhara konaklamanızda Pokhara bölgesinde, Pokhara Uluslararası Dağ Müzesi ile 8,2 km (5,1 mi) ve Devi Şelalesi ile 11,1 km (6,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Barahi Tapınağı ile 12,3 km ve Bindhyabasini Tapınağı ile 15 km mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için resort otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 22 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Dubleks, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x