Sunshine Mountain Bed and Breakfast

San Marcos
Sunshine Mountain Bed and Breakfast Genel
Sunshine Mountain Bed and Breakfast Genel
Sunshine Mountain Bed and Breakfast Genel
Sunshine Mountain Bed and Breakfast Genel
Sunshine Mountain Bed and Breakfast Genel
Image More +60 fotoğraf
Sunshine Mountain Bed and Breakfast
2278 Sunshine Mountain Rd , San Marcos

Sunshine Mountain Bed and Breakfast misafirlere San Marcos merkezinde, Twin Oaks Golf Club ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve The Oaks Course ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Legoland® California ile 12,7 mi (20,4 km) ve Camp Pendleton Deniz Piyade Üssü ile 14,9 mi (23,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 65-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı (Whole First Floor)
Business
Business Süit, 1 Yatak Odası
Room
Exclusive Oda, 1 Yatak Odası, Jakuzi, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x