Sunshine Inn Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Ligia
Sunshine Inn Hotel Öne Çıkan Resim
Sunshine Inn Hotel Dış Mekan
Sunshine Inn Hotel Oda Düzeni
Sunshine Inn Hotel Havuz
Sunshine Inn Hotel Havuz
Image More +6 fotoğraf
Sunshine Inn Hotel
Main Street Lygia Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Ligia

Sunshine Inn Hotel misafirlere Lefkas bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Paralia Episkopos Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Episkopos Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ligia Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x