Sunsethouse Lombok

Lesser Sunda Islands, Senggigi
Sunsethouse Lombok Genel
Sunsethouse Lombok Genel
Sunsethouse Lombok Öne Çıkan Resim
Sunsethouse Lombok Dış Mekan
Sunsethouse Lombok Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Sunsethouse Lombok
Jl. Raya Senggigi No.66 Lesser Sunda Islands, Senggigi

Sunsethouse Lombok konaklamanızda Senggigi bölgesinde, plajda, Pura Batu Bolong ve Senggigi Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Senggigi Sanat Pazarı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Nipah Plajı ile 12,9 km (8 mi) mesafede.

Resort otelin denize sıfır restoran, içindeki bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, isterseniz oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Oda, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x