Sunset Villa Resort

Kenya Coast, Diani Plajı
Sunset Villa Resort Öne Çıkan Resim
Sunset Villa Resort Dış Mekan
Sunset Villa Resort Dış Mekan
Sunset Villa Resort Kahvaltı
Sunset Villa Resort Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Sunset Villa Resort
5386, Diani Beach Road Kenya Coast, Diani Plajı

Diani Plajı bölgesindeki Sunset Villa Resort konaklamanızda, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ve Diani Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Galu Kinondo ile 3,4 mi (5,5 km) ve Kongo Camii ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 3 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Grand
Grand Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo, Bahçeli
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x