Sunset Suites

Southern Albania, Sarande
Sunset Suites Genel
Sunset Suites Öne Çıkan Resim
Sunset Suites Dış Mekan
Sunset Suites Dış Mekan
Sunset Suites Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Sunset Suites
Rruga. Mitat Hoxha Southern Albania, Sarande

Sunset Suites misafirlere Saranda (Kodrra) bölgesinde, Sarande Feribot Terminali ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Saranda Sinagogu ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ksamil Adaları ile 9,4 mi (15,2 km) ve Museum of Archaeology ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x