Sunset Inn

Negev Çölü (bölgesi), Eilat
Sunset Inn Genel
Sunset Inn Genel
Sunset Inn Genel
Sunset Inn Genel
Sunset Inn Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Sunset Inn
Retamin 130 Negev Çölü (bölgesi), Eilat

Sunset Inn misafirlere Eylat merkezinde, Eilat Müzesi ve Sanat Galerisi ve Musical Fountain Eilat ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Berenice Beach Club ile 17,3 mi (27,8 km) ve Papaya Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve plazma televizyon olan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda (2 Adults + 2 Children)
Family
Family Oda (2 Adults + 1 child)
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda (5 Adults)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x