Sunset Del Mar Resort

Central Pacific Coast, Esterillos Este
Sunset Del Mar Resort Genel
Sunset Del Mar Resort Genel
Sunset Del Mar Resort Genel
Sunset Del Mar Resort Genel
Sunset Del Mar Resort Genel
Image More +171 fotoğraf
Sunset Del Mar Resort
Esterillos Este Beach at The West End Canton Parrita Central Pacific Coast, Esterillos Este

Sunset Del Mar Resort misafirlere Esterillos Este bölgesinde, plajda ve Playa Esterillos Este yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jaco Plajı ile 16,1 mi (25,9 km) ve Los Sueños Marinası ile 23,2 mi (37,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Garden View villa
Room
Ocean View Villa
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Beach House with 4 Bedrooms
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x