Sunset Beach Hotel

Punta del Este
Sunset Beach Hotel Genel
Sunset Beach Hotel Genel
Sunset Beach Hotel Genel
Sunset Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Sunset Beach Hotel Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Sunset Beach Hotel
Rambla Claudio Williman, parada 3 , Punta del Este

Sunset Beach Hotel misafirlere Punta del Este bölgesinde, denize sıfır, Enjoy Punta del Este Tatil Merkezi ve Kumarhanesi ve Calle 20 Bulvarı Alışveriş Bölgesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Brava Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Gorlero Meydanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga, Ek Bina
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x