Sunrise Zante Hotel - Adults Only

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Zakintos
Sunrise Zante Hotel - Adults Only Genel
Sunrise Zante Hotel - Adults Only Genel
Sunrise Zante Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Sunrise Zante Hotel - Adults Only Dış Mekan
Sunrise Zante Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Sunrise Zante Hotel - Adults Only
Tsilivi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Zakintos

Zakynthos bölgesindeki Sunrise Zante Hotel - Adults Only misafirlere Kastro ve Laganas Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zakynthos Limanı ile 6,5 km ve Banana Plajı ile 16,2 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Sunrise, Sunrise Zante Hotel - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Kullanımı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Balkon, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo Süit, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe Stüdyo Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x