Sunrise Sanctuary

Wanaka
Sunrise Sanctuary Öne Çıkan Resim
Sunrise Sanctuary Dış Mekan
Sunrise Sanctuary Dış Mekan
Sunrise Sanctuary Oda Manzaraları
Sunrise Sanctuary Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Sunrise Sanctuary
12b Sunrise Bay Drive , Wanaka

Bu apart daire misafirlere Wanaka bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Wanaka Gölü ve That Wanaka Tree Seyir Noktası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Rippon Şarap Bağları ile 1,1 mi (1,8 km) ve Crown Sıradağları ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için dairede bir Select Comfort yatak mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x