Sunrise Hut's Lembongan

Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası
Sunrise Hut's Lembongan Öne Çıkan Resim
Sunrise Hut's Lembongan Dış Mekan
Sunrise Hut's Lembongan Dış Mekan
Sunrise Hut's Lembongan Dış Mekan
Sunrise Hut's Lembongan Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Sunrise Hut's Lembongan
Ancak Village, Jungutbatu Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası

Sunrise Hut's Lembongan misafirlere Lembongan Adası (Mantar Körfezi) bölgesinde, Sarı Köprü ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Jungutbatu Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mantar Körfezi Plajı ile 3,2 km (2 mil) ve Şeytanın Gözyaşı ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Sunrise Restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Signature Bungalov
Room
Family Bungalov, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x