Sunrise Beach Club and Villas

Paradise Adası
Sunrise Beach Club and Villas Öne Çıkan Resim
Sunrise Beach Club and Villas Dış Mekan
Sunrise Beach Club and Villas Dış Mekan
Sunrise Beach Club and Villas Dış Mekan
Sunrise Beach Club and Villas Kahvaltı
Image More +61 fotoğraf
Sunrise Beach Club and Villas
Casino Drive , Paradise Adası

Sunrise Beach Club and Villas misafirlere Paradise Adası bölgesinde, plajda, Cabbage Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Versailles Bahçeleri ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Cable Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Paradise Island Golf Club ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Violas Bar and Grill ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası
Room
Villa, 5 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x